гр. Варна | гр. Бургас | гр. Пловдив
0887257221 - Георги Георгиев
Площадки
гр. Варна | гр. Бургас | гр. Пловдив
Телефон за контакт
0887257221 - Георги Георгиев

ЧЗП

“Го Кат ЕООД” е фирма, специализирана в изкупуване и рециклиране на електронна скрап, катализатори, черни и цветни метали. Съчетаваме експертиза и отговорност, за да допринесем за опазването на околната среда и устойчиво развитие.

Продажбата на вашите материали е лесна и удобна. Можете да ни се свържете по телефон или чрез онлайн формуляр за оценка. След получаване на информацията за вашата стока, ще ви предоставим конкурентна оферта за изкупуване.

Процесът на оценка на материалите за изкупуване е бърз и прозрачен. След като ни предоставите информация за материалите, нашите експерти ще ги оценят въз основа на типа и количеството им. Ще получите ясна и детайлна оценка за стойността на вашите материали, която да ви помогне в решението за продажба.

Приемаме разнообразни материали за рециклиране, включително: стари електронни устройства (мобилни телефони, лаптопи и др.), катализатори от автомобили, черни и цветни метали като желязо, алуминий, мед и други. За повече информация, моля, свържете се с нас.

Цена на катализатора се дава след като получим снимка с номера на катализатора и след като направим прецизен анализ на съдържанието на ценни метали в него. Можете да ни потърсите на посочените номера или чрез формата за конаткт.

Изкупуваме всички черни, цветни и благородни видове метали.

Опазването на околната среда е в основата на нашата дейност. Използваме екологично приятелски методи за рециклиране и управление на отпадъци. Спазваме всички законови и регулаторни стандарти, за да осигурим отговорен подход към околната среда.

Изкупуването и рециклирането на материали от “Го Кат ЕООД” имат няколко ключови предимства. Първо, вие помагате за опазване на околната среда, като предоставяте възможност на материалите да бъдат обработени и използвани отново. Второ, получавате конкурентна цена за вашите материали, която може да допринесе за подобряване на вашата финансова ситуация. Накрая, избирането на нашата компания означава, че сте част от устойчиво и отговорно управление на отпадъците.

Да, “Го Кат ЕООД” притежава всички необходими лицензи и сертификати за своята дейност в областта на рециклирането и обработката на отпадъци. Ние сме в съответствие с всички приложими закони и регулации, за да осигурим най-високото качество на услугите и съобразяване с екологичните стандарти.

Плащането след продажбата на материалите може да се извършва по различни начини, според вашите предпочитания. Обикновено предлагаме възможност за банков превод или други удобни за вас методи на плащане.

Надяваме се, че тези Често задавани въпроси ви предоставят необходимата информация относно нашата компания и дейност. Ако имате други въпроси или нуждата от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас. Благодарим ви за доверието и интереса в “Го Кат ЕООД”!

Благодарим ви за доверието и интереса в “Го Кат ЕООД”!

Go Cat

Отговор в рамките на деня.

Изпратете Вашето запитване и наш служител ще Ви отговори!

Powered by WpChatPlugins